Led-valaistusratkaisut

Led-valaistusratkaisuilla viihtyisyyttä ja tunnelmaa - Turku | Raisio | Kaarina ja lähikunnat

Led-valaistus on erinomainen vaihtoehto suunniteltaessa kodin tai muiden tilojen valaistusratkaisuja. Led-valaisimet ovat pienikokoisia, niiden energiankulutus on vähäinen ja käyttöikä pitkä. Led-valaisimet eivät myöskään häikäise eivätkä ne kuumene.

Led-valaistuksella voidaan toteuttaa vaikka koko talon valaistus, mutta erityisen hyvin led sopii käytettäväksi pieniin ja ahtaisiin tiloihin - saunat, kylpytilat ja palovaaralliset tilat - joissa muiden valaistusmuotojen käyttö on hankalaa tai muuten epäsuotuisaa.

Turvalliset ja näyttävät led-valaistusratkaisut toiveidesi mukaan

Ota meihin yhteyttä, niin toteutamme sinulle koko valaistuksen suunnittelusta lähtien yhteistyökumppanimme Winledin kanssa. Voimme asentaa esimerkiksi spottivalaisimia kylpyhuoneeseen, käytävään tai ulkotiloihin niin tunnelma- kuin perusvalaistuksenkin luomiseksi. Spoteilla valo saadaan kätevästi kohdennettua halutulla tavalla. Asennamme myös sirot led-valolistat kiertämään ympäri huonetta, joilla saadaan aikaan toimiva yleisvalaistus.

Valaistusratkaisut suunnitellaan aina sinun toiveidesi ja kohteen mahdollisuuksien mukaan. Valaistuksella lisätään tilojen avaruutta, korostetaan yksityiskohtia ja luodaan tunnelmaa. Voimme toteuttaa mitä mielikuvituksellisimpia kokonaisuuksia.

Tilaa led-valaistusratkaisut Ekisähköltä - saat viihtyisyttä asumiseen!

Ota yhteyttä