Sulanapitojärjestelmät ja rännien sulatus

Meiltä toimivat ränniensulatusjärjestelmät - Turku | Raisio | Kaarina ja lähikunnat

Vaihteleva Suomen talvisää tuo omat haasteensa rakennusten, kattojen ja teiden kunnossapidolle. Kun katolle sataa lunta ja lumi sulaa, vesi valuu ränneihin ja kouruihin. Pakkasen jälleen kiristyessä vesi jäätyy ja tukkii sadevesiputkistot. Sulamisvesi kerääntyy räystäisiin, jolloin vesi pääsee helpommin katon rakenteisiin muodostaen myös jääpuikkoja.

Ekisähkö hoitaa rakennukseesi toimivat ränniensulatusjärjestelmät, joilla pidetään auki vesiränniputkistot ja ehkäistään sekä kattovaurioita että jalankulkijoihin kohdistuvia vaaratilanteita.

Rännien sulatus tehokkailla sulanapitokaapeleilla

Rännit saadaan pidettyä sulana tehokkaalla sulanapitojärjestelmällä. Asennamme sadevesiputkistoihin lämpökaapelit, jotka pitävät rännit auki. Teemme huolelliset mittaukset ja laskelmat käyttökohteen mukaan, joilla saadaan varmistettua toimiva ja tarvittavan alueen kattava sulatusjärjestelmä. Sulatusta ohjaava säädin pitää tehokkaasti huolen rännien ja räystäiden kunnosta.

Ajoluiskan ja kävelykadun sulanapitojärjestelmä

Sulanapitojärjestelmä auttaa ehkäisemään mahdollisilta liukastumisilta ja jäätymisen aiheuttamilta vaaratilanteilta. Toteutamme sulanapitojärjestelmiä ajoluiskalle sekä kävelykaduille.

Ota yhteyttä ja tilaa ränniensulatus meiltä!