Sähköurakointi

Laadukasta sähköurakointia – Turku | Raisio | Kaarina ja lähikunnat

Yhteystiedot

Ekisähköltä saat ammattitaitoista sähköurakointia. Voimme toteuttaa vaikkapa omakotitalosi sähköurakoinnin tai uuden yrityksesi sähkötyöt. Urakointi tehdään huolellisesti alusta loppuun pienimuotoisesta sähkösuunnittelusta varsinaiseen asennustyöhön asti, sinun toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta. Saat viihtyisiä sekä toimivia asumisratkaisuja.

Sähköurakointi turvallisella ja toimivalla lopputuloksella

Teemme sähköurakointeja niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Kerro meille toiveesi urakan suhteen – tutustumme kohteeseesi ja suoritamme työn sopimuksen mukaan.


Pitkän alan kokemuksen ja koulutetun henkilökuntamme avulla saavutetaan turvallinen lopputulos, joka täyttää työlle asetetut laatukriteerit. Meille on tärkeää, että sinä olet tyytyväinen palveluumme.

Ekisähkö Oy -logo

Sulanapitojärjestelmät

Suomen talvisää tuo omat haasteensa rakennusten, kattojen ja teiden kunnossapidolle. Ekisähkö hoitaa rakennukseesi toimivat ränniensulatusjärjestelmät, joilla pidetään auki vesiränniputkistot ja ehkäistään sekä kattovaurioita että jalankulkijoihin kohdistuvia vaaratilanteita. Asennamme sadevesiputkistoihin lämpökaapelit, jotka pitävät rännit auki. Teemme huolelliset mittaukset ja laskelmat käyttökohteen mukaan, joilla saadaan varmistettua toimiva ja tarvittavan alueen kattava sulatusjärjestelmä. Sulatusta ohjaava säädin pitää tehokkaasti huolen rännien ja räystäiden kunnosta. Toteutamme sulanapitojärjestelmiä myös ajoluiskille sekä kävelykaduille.

Led-valaistusratkaisut toimitiloihin

Led-valaistus on erinomainen vaihtoehto suunniteltaessa esimerkiksi teollisuushallien valaistusta tai aluevalaistusta. Led-valaisimet ovat pienikokoisia, niiden energiankulutus on vähäinen ja käyttöikä pitkä.


Valaistusratkaisut suunnitellaan aina sinun toiveidesi ja kohteen mahdollisuuksien mukaan. Valaistuksella lisätään tilojen avaruutta, korostetaan yksityiskohtia ja luodaan tunnelmaa. Voimme toteuttaa mitä mielikuvituksellisimpia kokonaisuuksia.